Karriär

Vi bryr oss om detaljerna.

Människan är unik i sig, men lik alla efter sin strävan av självförverkligande. Vi tror på att kunskap i kombination med ett bra ledarskap kommer ge just dig det du behöver för att lyckas. Vi tittar inte på ålder, kön eller etnisk bakgrund för det är helt irrelevant för oss. Du är viktig för oss och det du kan göra för våra kunder. Vi söker framgångspotential i alla leden.

Du ska inte bara vilja vinna, du ska vara en vinnare och det innebär att du har en medfödd förmåga att aldrig ge upp. Karaktären vi söker ska kunna se bakom kunders attityd och yttre. Stängda dörrar är bara låsta tills du har hittat rätt nyckel att låsa upp med. Ibland får man testa flera olika nycklar för att hitta den rätta och det är precis så vi ser på försäljning.

Våga göra fel så länge du reser dig upp igen och försöker tills du har lyckats. Om du är personen som alltid ser möjligheter när du har kört fast, då kan du vara den vi söker. Det är lösningen som skapar framgång och bakom den döljer det sig många fall och misstag. Det går nämligen inte att bli bäst om du inte har trampat fel längs vägen. Är du personen med det här tankesättet så har du grunden för en lång karriär hos oss.

Det finns inga gränser för hur bra du kan bli hos oss. Vi har ett utbildningsprogram som ger dig tillgång till allt det du behöver veta för att nå de resultaten som jobbet kräver. Utbildningen börjar nere på huvudkontoret i Trelleborg där du kommer träffa personer som har en gedigen erfarenhet av direktförsäljning. Vårt ansvar är att ta dig från ett steg till nästa genom en ärlig kommunikation och extraordinärt ledarskap.

Under frihet så kommer det ett ansvar. Därefter börjar det hårda, intensiva och målmedvetna arbetet mot eliten. Därför är det inte bara en önskan från vår sida att du kan skriva under på att envishet är din största styrka och vinnarskallen är ditt signum – det är ett krav! Vi kommer att bekräfta dig så att du känner dig sedd under resans gång. Din regionchef kommer att ha ett nära samarbete med dig, allt för att hjälpa dig att lyckas på bästa sätt. Vi kommer motivera och inspirera dig för att nå framgång och resultat. Vi vill att alla ska få växa och aldrig sluta utvecklas för den drivkraften är en av de största hos människan.

I nästa skede kommer det som är det absolut roligaste med jobbet, människor. Att utveckla relationer och lära känna nya människor varje dag är ett privilegium för dem som är nyfiken på människan. Vi skapar ett förtroende hos våra kunder eftersom vi hjälper dem att spara tid genom att tillgodose deras behov. Mycket av vårt arbete går ut på att ställa frågor men också att ha förmågan att kunna läsa mellan raderna. Alla kunder är olika och vi måste ibland se och förstå det som kunden själv inte alltid ser just under mötet. Därför är det lika viktigt att kunna lyssna som att prata och det är en konstform i sig att veta när man ska göra vilket.

Trygghet & utveckling

Vi har sedan starten 3 oktober 2003 alltid jobbat för att TIMO ska vara en trygg arbetsplats – där vi främjar och premierar personlig utveckling. För att uppnå personlig utveckling gäller det först att känna sig trygg i miljön och omgivningen. Därför är det viktigt att först ge av sig själv för att i nästa skede få utav andra.

Det viktigaste för oss är att skapa ett team som verkligen ”känner” att vi gör den här resan tillsammans och som har roligt under tiden. Det finns alltid någon som kommer ta din hand när du sträcker ut den hos oss. Och det är inget som ingår i utbildningen utan det är att du har hjärtat på rätt plats redan innan du väljer att söka dig till oss. Vi är där för varandra oavsett vad det gäller, både när det kommer till det privata eller jobbet. Den tilliten och tryggheten kommer göra skillnaden till varför man vill vara en del av detta unika och fantastiska team. Vi är en enda stor familj.

Kontakta oss

Saknar du kanske något i vårt sortiment, eller har förslag på förbättringar på existerande produkter? Oavsett vilka utmaningarna är på din arbetsplats så finns vi här.

    *Obligatoriskt