Vad vi gör

Vad behöver du för en bra arbetsdag?

Vi ser det som vår mission att förenkla och förbättra din arbetsdag

– oavsett om du är på en stökig byggarbetsplats, i en sjukhusmiljö eller sitter bekvämt i ett kontorslandskap. Dina idéer tillsammans med vår kreativitet och drivkraft skapar nya produkter som får dig att spara tid och upplevas proffsigare. Timo arbetar hårt för att optimera efter dina förutsättningar, varesig de är inomhus eller utomhus. Vi pratar inte enbart produkter, vi pratar lösningar.

Våra produkter är egenutvecklade och varje idé har noga analyserats och kontrollerats innan den till slut hamnar som färdig produkt i vårt sortiment. Dessutom testar vi allt tillsammans med några utvalda kunder i deras dagliga arbete. Vårt breda sortiment där alla produkter fyller en funktion i din vardag, gör oss till den mest intressanta leverantören i branschen.

Timos produkter, lösningar och koncept bidrar till en bra ARBETSMILJÖ som effektiviserar och förenklar ARBETSDAGEN och stärker VARUMÄRKET.

Kontakta oss

Saknar du kanske något i vårt sortiment, eller har förslag på förbättringar på existerande produkter? Oavsett vilka utmaningarna är på din arbetsplats så finns vi här.

    *Obligatoriskt