Om oss

Helt enkelt.

Varför krångla till det. Det ska vara enkelt att ha det bra på jobbet. Det är vår filosofi och vår övertygelse. Vi tror på enkel kommunikation och personliga möten på plats hos er. Med oss får du en och samma kontaktperson. Inga krångliga telefonköer eller nya personer varje gång. Vi lär känna din vardag på jobbet. På riktigt.

Vår affärsidé

TIMO:s smarta produkter hjälper dig att effektivisera och strukturera ditt dagliga arbete. Produkterna är väldesignade och har ofta flera användningsområden som bonus. Våra produkter ger dig helt enkelt mer.

Vi jobbar med hög kvalitet och användarvänliga produkter och lösningar som är bra för både dig och miljön. Vi erbjuder produkter, lösningar och koncept som bidrar till en bra ARBETSMILJÖ, som effektiviserar och förenklar ARBETSDAGEN och stärker VARUMÄRKET.

Alla våra produkter är inte unika. Men vi är i bemötandet mot dig och i vår iver och hunger att hitta rätt lösning för just dig. Dina behov är vår högsta prioritet. Utmana oss!

Värderingar

Ansvar

Vi ska på ett ansvarsfullt sätt ge våra kunder den bästa tänkbara servicen. Vi tar ansvar för vårt handlande i alla lägen.

Engagemang

Vi ska visa och ge 100% engagemang till våra kunder.
Engagemanget ska finnas med oss i allt vi gör.

Glädje

Med glädje sprider vi vårt varumärke på bästa sätt.

Utveckling

Vår strävan att utvecklas finns där för att hela tiden ligga i
framkant med våra produkter och lösningar.

Här & nu

På TIMO väljer vi att skapa vår egen värld där vi fokuserar på vår potential istället för våra begränsningar. Vi kan bestiga berg som vi aldrig trodde innan vi började klättra för vi vet att det handlar om att våga. Genom engagemang och närvaro i vårt arbete skapar vi de bästa förutsättningar för goda relationer med både våra kollegor men framförallt med våra kunder. Vi vågar alltid ta det där första steget mot våra drömmar.

Kontakta oss

Saknar du kanske något i vårt sortiment, eller har förslag på förbättringar på existerande produkter? Oavsett vilka utmaningarna är på din arbetsplats så finns vi här.

    *Obligatoriskt