TIMO Harmoni.

Att må bra

Genom vårt hälsoprojekt TIMO Harmoni vill vi inspirera, uppmärksamma och uppmuntra alla medarbetare på TIMO att vara i samklang med sig själva, och i förlängningen skapa ett win win för teamet.

Presterar bättre

På TIMO önskar vi att vår personal tar hand om sig själva och lägger ner tid på sig själva för att må bra. Vi vet att det är grunden till all framgång. När kroppen får den näringen den behöver så fungerar vi bättre emotionellt, fysiskt och mentalt. Detta bidrar till att vi får mer energi vilket gör att det blir lättare att slappna av och fokusera på rätt saker i vardagen. Allt det gör att vi drivs in i en positiv spiral som indikeras av att vi mår bättre och presterar bättre. 

Som allt annat man blir bra på så är det viktigt med daglig träning och att man gör det till en självklarhet istället för undantag. För att motivera och stimulera till aktivitet har vi olika HARMONI projekt igång under hela året. Det kommer tävlingar då och då för att du ska inspireras till att ta tag i din träning och göra den till en livsstil.

Rätt förutsättningar skapar goda vanor

Vi gör en rad saker för att skapa de bästa förutsättningar till motion och träning. Alla medarbetare får årligen ett friskvårdsbidrag. Vi satsar mycket på profilerade träningskläder av bästa kvalité. Vi uppmuntrar till att planera in ett och annat träningspass under arbetstid, det kan vara i samband med lunch eller varför inte starta dagen med ett pass. Alla våra konferenser har någon form av Harmoniaktivitet. Vi vill skapa möjligheter till att må väl för de som arbetar med oss. De ska känna att vi gör en resa tillsammans som förhoppningsvis ska vara under en väldigt lång tid. Du är aldrig ensam på TIMO, tillsammans är vi starka!